Polițista infidelă a obținut ordin de protecție!

0

Telenovela de la Postul de Poliție Schitu Golești continuă. Un nou episod s-a derulat, de această dată, la Câmpulung. După scandalul izbucnit, se pare că șeful de post și subalterna au ajuns să aibă o relație deschisă după ce ambele familii au fost destrămate. Cei doi au mers împreună, marţi, la un restaurant acolo unde se spune că ar fost urmăriți de soțul încornorat. Fostul şef de post a sunat la 112 şi a reclamat că este hărţuit, iar agenta ar fi cerut un ordin de protecție împotriva fostului partener de viață.
După scenele de amor, din 20 aprilie, filmate de soțul încornorat la sediul Postului de Poliție Schitu Golești, între șeful de post Alexandru G. și o agentă, se spune că familiile celor implicați s-au destrămat. Soțul încornorat a intentat divorț și cere instanței să-i fie încredințat copilul, iar soția infidelă să-i plătească pensie alimentară. De asemenea, Alexandru G. s-ar fi despărțit de soție, la rândul ei polițistă. După scandalul în timpul căreia s-a încuiat cu iubita în sediul postului şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor să spargă uşa, Alexandru G. și-a dat demisia din funcția de șef de post și a cerut transferul pe un post de execuție. De la începutul lunii mai lucrează la Poliția Municipiului Câmpulung, iar agenta a rămas la Postul de Poliție Schitu Golești. Soția fostului șef de post lucrează la o altă secție care nu are legătură cu locurile de muncă ale celor doi.

Cercetat pentru hărţuire

Se spune că marți, fostul șef de post s-a plimbat prin Câmpulung cu iubita lui, agenta în vârstă de 25 de ani, și copilul acesteia. Cei doi au intrat în restaurant acolo unde au fost urmăriți de D.B. fostul soț al agentei, cadru militar de profesie. Acesta din urmă s-ar fi asezat la o masă alături de niște necunoscuți și a început să-i filmeze pe fosta soție și iubitul ei. Alexandru G. a sunat la 112 și a reclamat că este hărțuit. Un echipaj de Ordine Publică de la Poliția Municipiului Câmpulung a mers la fața locului. Împotriva bărbatului înșelat a fost emis un ordin de protecție. „În ziua de 02 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 41 de ani, cu privire la faptul că, fiind însoțit de o femeie de 25 de ani, ar fi fost urmăriți, în incinta unui local din municipiul Câmpulung, de către soțul acesteia, cu care femeia se află în proces de divorț. Ca urmare a susținerilor persoanelor în cauză, polițiștii care au efectuat verificări au parcurs procedura obligatorie referitoare la situația celor doi soți, iar pe baza răspunsurilor oferite de femeie, a rezultat că sunt îndeplinite condițiile emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de soțul acesteia, conform prevederilor Legii 217/2003. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, conform art. 208 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş despre cele petrecute. Ordinul de protecţie provizoriu este valabil 5 zile. Există posibilitatea ca procurorul care instrumentează dosarul de hărţuire să ceară confirmarea ordinului de protecţie la instanţă. Dacă reprezentantul legal, în cazul nostru procurorul, nu o va face, este dreptul agentei să solicite personal în instanţă un ordin de protecţie.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.