„Sindicalista” și „Boss” la Cinema „București”

0
0

La finalul acestei săptămâni, iubitorii celei de-a șaptea arte, sunt așteptați la Cinematograful de artă „București” din Pitești, unde vor fi proiectate două filme în premieră. Astfel, sâmbătă, de la ora 18, va fi proiectat filmul „Sindicalista”, regizat de Jean-Paul Salomé, în rolurile principale fiind Isabelle Huppert, Grégory Gadebois și François-Xavier Demaison.
Maureen Kearney (Isabelle Huppert), reprezentanta șefă a sindicatului unei multinaționale franceze din domeniul energiei nucleare, este agresată în propria casă în urma denunțurilor pe care le face cu privire la afacerile ultrasecrete din sectorul nuclear francez.

Anchetă sub presiune

Viața ei este complet dată peste cap atunci când este nevoită să lupte singură cu reprezentanții guvernului și cu liderii industriei pentru a scoate la lumină scandalul și pentru a apăra peste 50.000 de locuri de muncă. Un subiect sensibil, o anchetă sub presiune care sădește îndoială în mintea anchetatorilor și în care Maureen, deși la început victimă, devine suspectă. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.Filmul a avut premiera în România, în data de 21 aprilie 2023. Duminică, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Boss”, regizat de Bogdan Mirică, în rolurile principale fiind Laurențiu Bănescu, Ioana Bugarin și Sergiu Costache. Bogdan, un șofer de ambulanță metodic și inteligent, participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie obsesivă, în încercarea de a dezgropa identitățile complicilor săi. Pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește tot mai mult într-o spiral a fricii și a paranoiei. Filmul a avut premiera în România, în data de 28 aprilie 2023. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.