Trofeul UEFA U 21 vine azi în România

0

Trofeul UEFA Under 21 Championship vine în România și va putea fi văzut la București (6-7 mai) și Cluj-Napoca (13-14 mai).
România găzduiește #U21EURO în 2023, cel mai important turneu continental al anului, iar meciurile se joacă la București și Cluj-Napoca. Turneul final UEFA Under 21 Championship va avea startul peste 50 de zile, și se va desfășura în România și Georgia în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023.
Bucureștiul va găzdui toate cele șase meciuri din grupa B, în care se află România, Spania, Croația și Ucraina, cât și un sfert de finală și o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile grupei D, din care fac parte Franța, Italia, Elveția și Norvegia, cât și un sfert de finală.
Cel mai important moment ce precede turneul final este sosirea trofeului în România, astăzi, fanii fotbalului având ocazia să îl admire și să se fotografieze cu el atât la București în acest weekend, pe 6 și 7 mai, cât și la Cluj-Napoca în weekendul următor, pe 13 și 14 mai. Cele două locații în care trofeul va fi expus nu sunt încă făcute publice, fanii fotbalului având ocazia de a le descoperi printr-un joc deschis tuturor, bazat pe indicii ce vor conduce către cele 2 locații. O serie de personalități din fotbalul românesc, printre care se numără și Ianis Hagi – ambasadorul #U21EURO în România, vor oferi indiciile în social media pentru fiecare oraș în parte. Pentru fiecare oraș, 5 personalități vor oferi indiciile pe canalele proprii de social media în săptămâna în care trofeul ajunge la București sau la Cluj, indicii ce conectează turneul final cu cele 2 orașe gazdă din România, întrebările făcând referire, printre altele, la informații despre prezentul și istoria #U21Euro.
Fiecare dintre cele două locații va fi făcută publică după-amiază în ziua de sâmbătă a fiecărei săptămâni. Cei care găsesc trofeul până atunci vor putea câștiga 21 mingi de fotbal prin tragere la sorți. Iar toți cei care vor veni să vadă trofeul vor putea participa, atât la București cât și la Cluj, la o tragere la sorți pentru un număr limitat de bilete la meciurile turneului final. Cu ocazia acestei avanpremiere, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat: „Suntem foarte fericiți și mândri că, împreună cu colegii din Georgia, organizăm cea de-a doua mare competiție interțări a fotbalului european.
Astăzi, când mai sunt 50 de zile până la startul turneului final UEFA Under21, deschidem generic porțile stadioanelor și îi invităm pe suporteri să vadă trofeul. În iunie va începe spectacolul fotbalistic la fierul ierbii și vă invit pe toți fanii să veniți să vedeți meciuri foarte spectaculoase. Și, nu în ultimul rând, să veniți să susțineți Naționala de tineret a României, care este la cea de-a treia participare consecutivă la un turneu final!”. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.