59 de bilete de tratament pentru pensionari

0

La Casa Județeană de Pensii Argeș a ajuns seria 6 de bilete de tratament balnear din acest an, cu date de plecare în perioada 22 – 26 mai 2023. În Argeș au fost repartizate 59 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Moneasa și Pucioasa. 
Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro. Eliberarea biletelor se face până pe 12 mai 2023, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar. Au rămas 3 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunea Amara. Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă titularul beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioara celei în care se face repartiția. n
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.
Plata contribuției individuale se poate face numerar sau
cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear. I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.