Ameninţări cu moartea din cimitir

0

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Bascov, şi-a ameninţat fosta soţie cu moartea, într-o transmisiune live, pe o reţea socializare. Martor la grozăvie a fost copilul celor doi, un băieţel de 6 ani. Individul se afla împreună cu minorul, în cimitir, la mormântul tatălui când îşi lansa ameninţările cu moartea!
Robert Nicolae S. 38 de ani, însoţit de fiul lui s-a dus sâmbătă, în cimitirul din Bascov, la mormântului tatălui lui. În loc să aprindă o lumânare şi să păstreze un moment de reculegere, bărbatul, beat, şi-a amintit de fosta nevastă. A început să-i transmită live ameninţări: „Lua-te-ar tata să te ia. Să nu mai vorbeşti urât şi prost. Ai înţeles? Nu ai nimic nimic de-a face cu familia mea. E prima oară când vin la cimitir cu băiatul meu (…) Dacă tu scapi din mâna mea cu fraierul ăla, să dea Dumnezeu să-mi îngrop familia! Uite aici, lângă tata! La cimitir la tata. Fii atent ce spun eu! Dacă tu nu vei muri…Dacă eu nu te tai…Şi pe tine şi pe ţiganul ăla şi pe copilul lui. Sunt jurat pe mormântul lui tata. Dacă am pus mâna pe tine, nici mascaţii nu te scapă din mâna mea….” spune bărbatul.
Mai bine de 7 minute acesta vorbeşte extrem de vulgar şi lansează ameninţări grave, de faţă cu copilul.

Copilul a fost încredinţat mamei

Fosta soţia a aflat despre live mult mai târziu. Speriată că bărbatul îşi va duce planul la final, s-a dus la Poliţia Municipiului Piteşti unde a depus reclamaţie pentru ameninţare. „Pentru clarificarea cât mai rapidă a situației, au fost mobilizați polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor de Poliție 1, 2, 3 și Secției de Poliție Rurală Bascov, care au efectuat simultan căutări, fiind vizate în principal locația în care cel în cauză s-ar fi filmat împreună cu copilul minor, precum și imobilul unde bărbatul locuiește, pe raza comunei Bascov. În scurt timp, cei în cauză au fost identificați, la locuința bărbatului, din primele verificări rezultând că minorul nu se afla într-o stare de pericol. Totodată, a fost solicitat sprijinul specialiștilor D.G.A.S.P.C. Argeș, pentru evaluarea situației minorului și acordarea de sprijin de specialitate, în funcție de cele constatate. În urma evaluării situației de către reprezentanții DGASPC, a fost dispusă, pentru o perioadă determinată, măsura încredințării minorului către mamă”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Bărbatul a mai avut alte ordine de protecţie

Poliţiştii l-au găsit pe bărbat dormind, beat. El a fost amendat cu 1.000 de lei şi a fost emis un ordin de protecţie provizoriu valabil pe 5 zile. Cei doi soţi sunt divorţaţi din mai 2022, atunci când instanţa a dispus domiciliul băiatului la tată iar mama avea dreptul să-l ia la ea în două weekend-uri pe lună şi de sărbători. Se pare că nu este prima dată când Robert Nicolae S. este agresiv faţă de fosta soţie. Înainte cu un an de divorţ, Judecătoria Piteşti a admis o cerere a femeii şi a emis un ordin de protecţie pe o perioadă de 4 luni împotriva lui Robert Nicolae S. Nu avea voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de ea. Tot în mai 2022, cam în aceeaşi perioadă cu divorţul, Judecătoria Piteşti a mai emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, la solicitarea altei femei.
Timp de două luni el a avut interdicţia de a se apropia la mai mult de 100 de metri de ea sau să o contacteze în vreun fel. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.