Mulţi candidaţi au promovat examenul de permis

0
  • La Câmpulung

Sâmbătă la Câmpulung, au fost testaţi 100 de candidați la examenul practic pentru permisul de conducere. Au promovat 72% dintre ei. Astfel s-a redus timpul de aşteptare între proba teoretică şi cea pratică. 
S-au redus timpii de așteptare între probele pentru obținerea permisului de conducere la Pitești și Curtea de Argeș. La Câmpulung timpul de așteptare între proba teoretică și cea practică este de două luni, iar Prefectura Argeș încearcă să scurteze perioada de așteptare între probe.
La Pitești, candidații care trec de proba teoretica sunt programați în mai puțin de o lună la examinarea practică. Cei care susțin testarea în teren la Curtea de Argeș sunt programați în termen de o lună și o săptămână, iar la Câmpulung s-a ajuns cu programările la două luni, a anunţat prefectul Radu Perianu. Testarea suplimentară făcută sămbătă la Câmpulung de către examinatorii de la Permise a avut o promovabilitate de 72%. La examinarea suplimentară au participat 9 polițiști ai Serviciului de Permise Argeș. Candidații erau programați în iunie și iulie, iar măsura a fost luată pentru a reduce timpul de așteptare.
Instituţia Prefectului -Judeţul Argeş reaminteşte că în Argeș, aceste perioade de timp erau duble înainte să vină în sprijin cu polițiști din alte județe și să fie organizate sesiuni suplimentare de testare. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.