Bursa Locurilor de Muncă, la Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș!

0

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura vineri, 12 mai, în 75 de locaţii la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă. 
În Argeș, Bursa Locurilor de Muncă se va organiza în trei locații: Pitești – Sala Sporturilor Trivale(lângă stadionul FC Argeș); Câmpulung – sediul ALOFM Câmpulung(B-dul Ion Mihalache nr.119); Curtea de Argeș – sediul ALOFM Curtea de Argeș(str. Albești Nr.1). Evenimentul, programat să înceapă la ora 09.30, se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.
De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an sunt publicate la adresa https://bit.ly/3nuAWGd. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor județene/Agenției Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă- București, precum şi pe site-ul www.anofm.ro. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.