Fii și tu voluntar pentru un Piteşti curat!

0

Primăria Piteşti lansează o provocare tuturor pitetenilor care vor să se implice într-un proiect de ecologizare. Pe 20 mai şi pe 27 mai, va fi demarată o campanie de curăţenie, la care sunt aşteptaţi cât mai mulţi participanţi. 
“Studenți și liceeni piteșteni – Universitatea din Pitești, Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, Asociația „Azi elevi, mâine lideri” – s-au alăturat, deja, municipalității, ca voluntari în acțiunile de ecologizare programate pentru zilele de 20 și 27 mai. Acestea se vor desfășura în intervalul orar 09:00 – 12:00, după cum urmează:
Sâmbătă, 20 mai: Pădurea Trivale, zona Turcești, zona Balotești-Zamfirești;
Sâmbătă, 27 mai: podul de peste Râul Doamnei, podul de peste râul Argeș, strada Argeșului și zona cuprinsă între strada Digului și Autostrada București – Pitești”, au transmis reprezentanţii Primăriei Piteşti. Cetățenii care vor să se înscrie pot trimite un e-mail pe adresa comunicare@primariapitesti.ro sau folosind codul QR de pe afiș, până la data de 18 mai 2023.
Voluntarii vor avea la dispoziție mănuși de protecție și materialele necesare pentru colectarea deșeurilor, vor primi veste personalizate cu logo-ul proiectului, apă și o gustare.
Proiectul face parte din campania „Curățăm România” și este finanțat de Administratia Fondului pentru Mediu. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.