Pentru palmares, dar și pentru FC Argeș!

0
  • Superliga, Play-out, Etapa 8: CS Mioveni – UTA, duminică, ora 13:30

CS Mioveni întâlnește duminică, de la 13:30, pe propriul teren pe UTA, una dintre candidatele la retrogradare în acest sezon. Meciul face parte din penultima etapă a Play-out-ului Superligii.
Pentru galben-verzii meciul nu contează decât pentru palmares pentru că echipa argeșeană este deja retrogradată în Liga a doua, fiind pe ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte, fără șanse de a termina mai sus de această poziție, indiferent de rezultatele înregistrate până la final. Mai important însă, meciul este pentru FC Argeș , care se află în luptă directă cu UTA, pentru evitarea retrogradării directe.
Astfel, o remiză arădenii sau chiar o victorie sunt ideale pentru piteșteni… CS Mioveni este încă în căutarea primei victorii, a primelor puncte și chiar a primului gol în play-out, galben-verzii suferind numai înfrângeri în cele 8 partide jucate până acum.
De partea cealaltă, UTA vine la Mioveni după deplasarea de la FC Argeș, acolo unde, luni, a fost egalată, la doi, in extremis, în prelungiri, piteșenii marcând golurile din penaltyuri.
De asemenea, arădenii au un suflu nou, după ce echipa a fost preluată înainte de meciul trecut de Mircea Rednic, în timp ce de pregătirea gazdelor se ocupă fostul secund al lui Dică, George Cotigă și preparatorul fizic, Vlad Țăran. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.