Spitalul din Mioveni, model în țară pe timpul pandemiei!

0

Spitalul Orășenesc din Mioveni a fost reprezentat la o conferință importantă pe domeniul sănătății, la Cluj-Napoca. 

Astfel, până ieri, la Cluj-Napoca s-a desfășurat conferința de cercetare și educație legată de sănătate H.E.A.R.T. – Healthcare, Education and Research Talks.

Printre invitați s-a aflat și managerul Spitalului Mioveni, dr. Mircea Stoian, care a susținut un discurs pe tema “Stadiul și perspectiva evoluției Spitalului Mioveni sub efectul crizei pandemice”.

În discursul său, doctorul Mircea Stoian s-a concentrat asupra modului în care Spitalul Orășenesc Mioveni a reușit să depășească limitările actuale ale sistemului medical al României, dar a vorbit și despre cât de vulnerabili am fost atunci când ni s-a prezentat o provocare ca pandemia.

Discursul a evidențiat, de asemenea, și ceea ce ar trebui învățat din aceste lipsuri trecute și cum putem fi mai bine pregătiți, pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pacienților.

Evenimentul – aflat la a noua ediție – este organizat de tineri specialiști din domeniul sănătății, ce oferă o viziune integrată asupra cercetării și practicii clinice, asupra creșterii profesionale și personale, în beneficiul pacienților. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.