A furat banii şoferului de autocar!

0

Un hoţ voiajor a fost trimis în judecată după ce poliţiştii câmpulungeni au încheiat cercetările într-un dosar penal întocmit pe numele lui. Bărbatul este acuzat că a furat încasările şoferului unui autocar, care oprise în pauză la Autogara Câmpulung. Hoţul se număra printre călători şi a profitat când pasagerii şi conducătorul auto au coborât să se dezmorţească la aer până când autocarul urma să-şi reia cursa. 

Ionuț C., de 43 de ani, din comuna Odobești, judeţul Dâmbovița, se afla în autocarul cu pricina.

La Câmpulung autocarul a oprit şi urma să facă o pauză. Călătorii şi şoferul au coborât.

Şi Ionuţ C. a coborât în acelaşi timp cu ei, numai că, după ce s-a asigurat că nu se mai află nimeni în autocar a urcat şi a furat din cutia cu bani a şoferului aproximativ 2.500 de lei, bani proveniţi din vânzarea biletelor.

După ce furtul a fost descoperit, cazul a intrat în atenţia polițiștilor de investigații criminale care l-au prins pe cel în cauză la Cluj. Cercetările au fost finalizate iar hoţul va fi trimis în judecată la Judecătoria Câmpulung.

În prezent, Ionuţ C. este arestat preventiv la IPJ Brașov. Acesta este cercetat în dosare privind furturi comise în județele Brașov, Cluj, Galați și Constanța , fiind un cunoscut hoţ care parte din categoria „infractorilor voiajori”.M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.