Baschetbaliștii piteșteni au terminat sezonul pe locul 7

0
  • FC Argeș Basketball – SCM Timișoara 83-69 (24-14, 21-15, 28-13, 10-27)

FC Argeș Basketball a terminat sezonul pe locul 7 al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Piteștenii s-au impus cu 83-69, în meciul decisiv, al treilea al seriei cu SCM OHMA Timișoara.

Piteștenii au început în forță partida disputată la Sala Sporturilor Trivale, iar la finalul primului sfert conduceau la o diferență de 10 puncte, scor 24-14. Sfertul al doilea a fost tot la discreția argeșenilor care s-au distanțat la 16 puncte, grație reușitelor lui Andrieș și Milutinovic.

După revenirea de la cabine, FC Argeș a turat și mai mult motoarele. Jevtovic și Wilson au punctat destul de repede, iar Măciucă a dat apoi startul unui parțial de 11-0 al vulturilor, prin care scorul ajungea la 66-32.

Înaintea ultimului act, FC Argeș Basketball conducea cu 73-42. În sfertul al patrulea, piteștenii nu au mai forțat, iar bănățenii au profitat de acest lucru, reușind să mai reducă din handicap.

În cele din urmă, FC Argeș s-a impus cu scorul de 83-69. Andreja Milutinovic a fost omul meciului, totalizând 18 puncte. El a fost secondat de Nikola Jevtovic, autor a 15 puncte și 13 recuperări. Principalul marcator al celor de la SCM Timișoara a fost Robert Schipor, cu 17 puncte. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.