Loc de joacă în care încap peste 200 de copii

0

Lucrările de modernizare la locul de joacă pentru copii din cartierul Găvana, strada Mircea Eliade (în apropiere de Kaufland Nord) au fost încheiate. Spaţiul de joacă şi de recreere are o suprafaţă de peste 1000 de metri. În el încap simultan peste 200 de utilizatori.

Ieri a avut loc recepția la terminarea lucrărilor. Spaţiul este dotat cu echipamente de joacă moderne, diferite ca structură și funcționalitate, bănci noi, coșuri de baschet, teren sportiv și un covor elastic de cauciuc (tartan), care asigură o suprafață sigură pentru protecția la impact.

Locul de joacă poate fi folosit de 234 de utilizatori simultan. “În cadrul ansamblului, există și un complex de joacă tematic (Vapor), care se va adresa copiilor cu dizabilități, dar și celor cu vârsta între 3 și 14 ani, acesta putând fi utilizat simultan de 120 de copii.

Suprafața totală a amenajării este de 1146 mp, incluzând atât zona de joacă, cât și terenul de sport – baschet”, anunţă reprezentanţii Primăriei Piteşti. În timpul lucrărilor a fost refăcută întreaga hidroizolație a complexului de joacă, așa încât riscul apariției infiltrațiilor în parcarea subterană să fie eliminat. Lucrările au fost executate de către Asocierea DFS Center Grup SRL și SC Invest Prospeed ESM SRL, având ca subcontractant SC Fun Attracţion Expert Service SRL. Valoarea contractului a fost de 1.294.491,17 lei fără TVA (1.486.894,49 cu TVA inclus). M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.