Amendați după un scandal într-un bar

0

În noaptea de 19 spre 20 mai a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală într-un local din municipiul Pitești. M.D.

La locul incidentului au intervenit polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, iar persoanele în cauză, bărbat de 33 de ani și femeie de 34 de ani, ambii din Pitești, s-au manifestat agresiv, inclusiv în prezența polițiștilor, fapt pentru care cei doi au fost imobilizați, în vederea conducerii la sediul poliției.

Cu ocazia controlului corporal, asupra bărbatului a fost descoperit un plic cu substanță cristalină, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv.

În urma verificărilor, ambele persoane au fost sancționate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare.

De asemenea, au fost înștiințați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, în vederea continuării verificărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.