Şi-a uitat averea pe scaun în autobuz

0

În timp ce se afla într-un autobuz Publitrans, un bărbat a coborât şi a uitat borseta, în care avea o mică avere, pe bancheta unde stătuse în timpul călătoriei. În momentul când a realizat că a pierdut tot, şi-a dat seama că nu ştie nici numărul autobuzului în care a fost, nici linia. Singura lui şansă ca să îşi recupereze banii a fost să le ceară ajutorul poliţiştilor. După mai multe ore de cercetări borseta cu bani şi bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei a fost recuperată.

S-a întâmplat vineri în jurul orei 12.00 când bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a mers cu un autobuz Publitrans, în Prundu. S-a aşezat pe un scaun la mică distanţă de şofer. Locul de lângă el era gol aşa că şi-a pus borseta pe scaunul liber.

Când a coborât a uitat să ia geanta în care avea actele şi sumele de 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de, lei, precum și bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 70-80 de grame. Ca să îşi recupereze mica avere, păgubaşul s-a dus la Secția 4 Poliție Pitești şi le-a cerut ajutorul oamenilor legii.

Nu ştia să ofere multe detalii, pentru că nu avea numărul autobuzului, nici linia pe care circula acesta.
Timp de câteva ore, oamenii legii au verificat camerele de supraveghere de pe traseul urmat de bărbat şi au reuşit să identifice autobuzul în care a mers omul.

Oamenii legii l-au contactat pe şoferul acestuia, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Bascov, şi seara în jurul orei 18.00, conducătorul auto a mers a predat polițiștilor borseta cu întreg conținutul său. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate.
Legal, şoferul avea la dispoziţie 10 zile să predea borseta pe care a găsit-o în autobuz după ce şi-a încheiat cursa. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.