23 medalii de aur pentru piteșteni, la Dansul Florilor

0

Ediția a 35-a a Concursului Național de Dans Sportiv „Dansul Florilor”, desfășurată sâmbătă și duminică ,la Sala Sporturilor din Pitești, s-a bucurat de prezența a peste 500 de sportivi din toată țara, care și-au disputat premiile, medaliile și cupele puse în joc, în cele 800 de participări totalizate, în cadrul competiției! 

Împărțiți pe categorii de vârstă și pe două niveluri de pregătire – începători și avansați, copiii și tinerii dansatori au dat, pe ringul de dans, dovada pregătirii lor continue, pasiunea pentru dans și pentru sport aducându-le, celor mai performanți dintre ei, rezultate pe măsură. Juriul, format din arbitri atestați de Federația Română de Dans Sportiv, a oferit, în total, 83 de medalii de aur, pe lângă numeroase alte trofee și diplome, premii și medalii de argint și bronz.

Rezultatele cluburilor din orașul nostru

Sportivii piteșteni au ocupat locuri meritorii pe podium, nu mai puțin de 23 fiind medaliile de aur câștigate de copiii și tinerii înscriși la cluburile de dans din Pitești:

Total Dance Pitești – 10 medalii de aur:
Street Dance: 8 medalii aur (solo începători 4-6 ani, 7-9 ani, 10-15 ani, duo începători 7-9 ani, duo avansați 7-9 ani, 10-15 ani, formație începători 4-6 ani, 7-9 ani, formație avansați 7-9 ani, 10-15 ani);
K-Pop: 1 medalie aur (solo începători 10-15 ani);
Ballroom&Latin: 1 medalie aur (formație începători 7-9 ani).
Aristocratique Dance Pitești – 4 medalii de aur: Carribean Show (grup 7-9 ani, formație 7-9 ani, duo 10-15 ani, grup 10-15 ani).

Straja Hojam Pitești – 4 medalii de aur:
Street Dance: 3 medalii aur (solo începători 4-6 ani, 7-9 ani, grup începători peste 16 ani);
K-Pop: 1 medalie aur (solo avansați 10-15 ani).

Starfix Pitești – 4 medalii de aur:
Ballroom&Latin: 1 medalie aur (grup avansați peste 16 ani);
Gimnastică: 3 medalii aur (solo începători 4-6 ani, 7-9 ani, 10-15 ani).

Dance Team Pitești – 2 medalii de aur:
Dans de caracter: 1 medalie aur (grup începători 10-15 ani);
Dans tematic: 1 medalie aur (grup începători 7-9 ani).

Concursul a fost organizat de către Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, alături de școala de dans „Total Dance”, avându-l coordonator pe managerul clubului, Alfred Schieb, arbitru internațional și profesor de dans sportiv. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.