”Dacă sunt dovezi, reziliem contractele!”

0

La scurt timp timp după ce scandalul a luat amploare și a fost dezvăluit și în presa locală, clubul Real Bradu a luat poziție și a remis un comunicat prin care condamna cee ace s-a întâmplat spunând că dacă se va dovedi vinovăția jucătorilor, acestora li se vor desface contractele:
”Comunicat de presă: Conducerea Clubului Sportiv Real Bradu a aflat cu stupoare despre activitățile de pariere sportivă ale unor jucători din cadrul echipei de fotbal ce evoluează în Liga a III-a. În aceste condiții, clubul nostru se disociază total și în același timp condamnă ferm astfel de practici în rândul jucătorilor săi.

Precizăm că încă de la înființare, CS Real Bradu a pus accent pe respectarea principiilor integrității, onestității și responsabilității sportive și a sancționat aspru orice comportament care constituie abateri în conformitate cu Regulamentul Disciplinar al FRF.

Fiecare jucător are stipulată clauză în contract care prevede că nu are voie să joace la pariuri sportive. Dacă există dovezi în acest sens, atunci li se va rezilia imediat contractul” M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.