Între 14 și 16 iunie, argeșenii se pot înscrie la Fotovoltaice

0

După Ilfov și București, ieri a demarat progranul “Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoanele fizice din regiunea de centru a țării, cu o perioadă de trei zile lucrătoare în care cei interesați au putut să se înscrie în aplicația informatică. Ca și la Ilfov și București, bugetul s-a epuizat în trei minute. 

Argeșenilor le va veni rândul să se înscrie între 14 și 16 iunie, alături de județele Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman, toate făcând parte din Regiunea Sud Muntenia. Bugetul pentru județul nostrum și celelalate 6 este de 280.900.000 lei.

Revenind la ziua de ieri, la ora 10.00 cei interesați de programul de subvenționare cu 20.000 de lei a unei instalații fotovoltaice au putut să se înscrie în aplicația informatică, doar cei din zona Centru, din județele Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna și Sibiu , pentru că în acest an, pentru a se evita blocarea sistemului, ca anii trecuți, s-au alocat câte trei zile lucrătoare pentru fiecare din cele opt regiuni.

După trei minute, bugetul de 245 de milioane de lei a fost deja epuizat. Au fost introduse 12.253 de dosare.

Următorii care pot depune cererile sunt cei din regiunea Nord-Est (județele Bacău, Botoșani, Neamț, Iași, Suceava, Vaslui), începând cu 6 iunie. Documentele pe care le încarcă solicitantul persoană fizică în aplicație sunt: a) actul de identitate; b) certificate de atestare fiscală; d) extras de carte funciară; e) copia cărții funciare colective. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.