Șeful AJF Argeș, felicitat la finala Cupei!

0
0
  • La U Cluj s-au aflat și 3 argeșeni

Șeful AJF Argeș, Cătălin Popa, a fost delegat de CCA să conducă în finala Cupei României la fotbal, iar miercuri seară, la Sibiu, acesta a avut o prestație excelentă.
Centralul piteștean condus fără greșeală meicul dintre Sepsi Sf Gheorghe și U Cluj, încheiat cu victoria covăsnenilor la penaltiuri, cu 5-4, după ce la finalul celor 120 de minute de joc scorul a fost egal 0-0. La loviturile de departajare, Sepsi a ratat prima, la 1-1, apoi U Cluj la 3-3, pentru ca la 4-4, Aganovici de la Sepsi să dea peste. Apoi, Niczuly a parat două lovituri la rând în timp ce Tamaș de la Sepsi a înscris iar echipa care a jucat anul acest în play-off a câștigat a doua Cupă a României la fotbal, consecutiv. La final, brigada de arbitri, condusă de piteșteanul Cătălin Popa nu a fost contestată de nimeni, prestația centralului fiind una foarte bună. Cavalerii fluierului au fost primii premiați de către președintele FRF, cu medaliile de rigoare.

Printre jucătorii care au evoluat, sau cei care au stat pe bancă dar și printre cei din staff-ul lui U Cluj s-au aflat și 3 argeșeni: mijlocașul Dan Nistor, titular și marcator la penaltiuri, fundașul Dorinel Oancea, rămas rezervă și preparatorul fizic Dan DIdiță. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.