Polițiști, jandarmii și pompierii pregătesc surprize pentru copii, în Lunca Argeșului

0

Structurile Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi și pompieri), în parteneriat cu CFMOTO România vor marca Ziua Internațională a Copilului, printr-un eveniment plin de distracție și siguranță, anunță IPJ Argeș.

Cu ocazia acestei zile speciale, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, Agenția Națională Antidrog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, cu sprijinul Primăriei Pitești, și în parteneriat cu CFMOTO România, organizează o activitate de prezentare a tehnicii și materialelor de intervenție, dedicată copiilor.

Evenimentul va fi plin de surprize și activități distractive, menite să bucure copiii de toate vârstele.

Copiii vor putea participa și la un DRIVE TEST, utilizând ATV-ul pus la dispoziție de CFMOTO România.

Polițiștii, jandarmii și pompierii se vor asigura că totul se va desfășura în deplină siguranță și, în plus, vor fi prezenți și 3 copii rider, care vor prezenta un echipament de protecție complet, esențial pentru practicarea acestui sport în siguranță.

Acțiunea va avea parte de prezența exclusivă a mascotelor preferate ale copiilor: Chase – din Patrula Cățelușilor și Tigru, din Winnie the Pooh.

Pe lângă aceste momente speciale, copiii se vor putea bucura și de surprize dulci și nu numai.

Evenimentul se va desfășura în data de 31 mai 2023, între orele 12.00 și 15.00, în parcarea (stânga și dreapta) de la intrarea în Parcul Lunca Argeșului din Pitești.

Sunt invitați copiii, dar și cei cu suflet de copil, să ni se alăture în această zi specială și să sărbătorim împreună bucuria copilăriei într-un mod distractiv și interactiv, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.