Jobello, gest necontrolat

0

Wesley Jobello, mijlocașul echipei FC Arge, a șocat asistența în momentul când antrenorul Bogdan Vintilă l-a înlocuit. Imediat după ce a ieșit de pe teren, fotbalistul și-a rupt tricoul de pe el, gest surprins de cameramanii televiziunilor deținătoare de drepturi. Această ieșire necontrolată nu ar trebui trecută cu vederea de conducerea grupării din Trivale.
Stanciu: ”Au fost plătiți 21 de jucători”
Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului FC Argeș, a spus că jucătorii care au făcut deplasarea la București, pentru meciul cu Dinamo, au fost plătiți în avans, urmând ca restul jucătorilor să-și primească banii marți. ”Lotul nostru este de 26 de jucători. Au fost plătiți 21, iar restul vor fi plătiți mâine (n.r. – marți). Au fost plătiți toți care au făcut deplasarea la București. Noi trebuia să plătim salariile pe 25 și azi suntem pe 29. Mâine plătim restul de jucători și angajații” a declarat oficialul argeșean la Digi Sport Special.
Amendați și interziși pe stadioane
La partida de pe Arena Națională au fost prezenți aproximativ 25.000 de spectatori care au creat o atmosferă spectaculoasă. Așa cum era de așteptat, nu au lipsit nici incidentele. La finalul partidei, Jandarmeria a prezentat raportul amenzilor date fanilor care au încălcat legea. În total, forțele de ordine au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.400 de lei. În plus, 13 fani au fost interziși pe stadioane pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 12 luni. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.