Ne-au făcut județul de râs!

2

FC Argeș este cu un picior în liga a doua, după ce a pierdut rușinos, scor 1-6, manșa tur a barajului de menținere/promovare cu Dinamo București. Piteștenii au fost penibili în confruntarea de luni seară, de pe stadionul Arena Națională, bucureștenii dominând partida de la un capăt la altul.
Golurile dinamoviștilor au fost reușite de Bena(15′), Larrucea (25′), Al. Pop (28′), Ghezali (40′ 62′) și Iglesias (56′), reușita piteștenilor fiind semnată de Zebic (55′). Ca dezastrul să fie complet, din minutul 64, piteștenii au rămas în zece oameni, Koubemba primind al doilea cartonaș galben pentru un fault. Cele mai mari ocazii de gol ale alb-violeților au fost semnate de Garita, care rămas singur cu portarul Dujmovic, a tras în acesta, și Ionuț Șerban, care a trimis în transversală pe finalul meciului. Mult prea puțin pentru o echipă de Liga I care ar fi trebuit să lupte cu ardoare pentru rămânerea în primul eșalon. Acest 1-6 este cea mai mare rușine înregistrată de fotbalul piteștean de la introducerea acestor baraje pentru menținere/promovare, formațiile de liga secundă nereușind până acum să învingă la un asemenea scor echipele din primul eșalon. Deși la începutul acestei ediții de campionat am avut la startul primului eșalon două echipe, CS Mioveni și FC Argeș, o premieră pentru județul nostru, finalul acestui sezon poate aduce tot o premieră, dar negativă, județul Argeș riscând să nu mai aibă nicio reprezentantă în următoarea ediție de campionat. Rămâne de văzut dacă alb-violeții vor putea remonta handicapul de cinci goluri în manșa retur a barajului, programată sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Superliga Superbet, Sezonul 2022-2023,
Baraj menținere/promovare, Manșa tur
Dinamo București – FC Argeș 6-1(4-0)
Au marcat: Bena(min.15), Larrucea(min.23), Pop(min.27), Ghezali(min.40, 61), Iglesias(min.56) / Zebic(min.54)
Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Amzăr(min.83 C. Șerban) – Iglesias, Larrucea, N. Roșu(min.74 V.Borcea) – I. Roșu, Al. Pop(min.73 Țîră), Ghezali(min.88 Florescu)
Rezerve neutilizate: Oncescu – Demici, D. Irimia, Al. Irimia, Buleică
Antrenor: Ovidiu Burcă
FC Argeș: Micle – Tofan, Turda, Zebic, Vianna(min.46 Dobrosavlevici) – Bassong(min.65 Jakolis), Njike(min.90+3 Mimito Biai) – Calcan, Koubemba, Jobello(min.65 I.Șerban – min.84 Pîrvu) – Garita
Rezerve neutilizate: Micu – Meza Colli, Moisie, Brendon
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă
Cartonașe galbene: Bena, Moura / Koubemba, Bassong, Njike, Calcan, Dobrosavlevici
Cartonașe roșii: Koubemba(min.64)
Stadion: Arena Națională (București) Spectatori: 24.480
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca), A1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), A2: Mihai Marica (Bistrița)
Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan (Arad), AVAR: Adrian Vornicu (Iași)
Observatori: Mihai Andrieș, Iosif Olah M.D.

2 COMENTARII

  1. Gentea si gașca au mutat meciul cu militia Dinamo Bucuresti la Mioveni ca sa apere maimutele aduse din jungla africana de furia suporterilor.Au vrut sa le sparga fetele inca de la Bucuresti dupa meciul vandut de Stanciu,impresari(cica unul Joita a adus epavele la Pitesti si cu un portughez Felgeuiras parca )
    Vintila(cretinul asta este bucurestean nu uitati),antifotbalistii mafiei .
    Gentea a praduit banii pitestenilor din taxele,impozitele marite platite,din jaful preturilor de la apa canal,a praduit banii din drepturile tv,banii de la sponsori.
    Bani dati unor maimute din jungla africane imbracate in tricoul lui FC Arges.
    La termoficare alt jaf preturile la gaze sunt scazute dar preturile de jaf aprobate de banda de consilieri locali la propunerea lui Gentea au ramas.

  2. Primarul Gentea,face pe suparatul,acum,dar cine făcea poze in primărie,anul trecut cu „vedetele”venite din țări miniere,gen Lupetta?Sa isi asume eeclacestei echipe.Atata vreme cât la conducere a clubului este un gunoier,plus vidanjorul de servciu,plus niste nulități precum Stanciu ,Tunaru, Vintilă,plus gloabele,care își spun jucatori,va fi greu sa reconstruiesti ceva.Plus,sa lase dracului vrajeala cu mutarul meciului la Mioveni,cuca s-a stricat nocturna.Pai era stricată de mult,ca toti de la gașca lui Gentea erați in bezna evului mediu.Va e frica de suporter,fiind ultimul meci,pe acest stadion,va tremura ismenele pe voi,ca va face de râs, din nou,pt a cata oara.Ar trebui DNA,sa ii faca o vizita lui Gentea,ca prea s-a jucat cu banii publici,ar orasul arata ca dupa razboi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.