Bogdan Vintilă: ”Un rezultat rușinos”

0

Chiar dacă FC Argeș a pierdut la o diferență de cinci goluri partida cu Dinamo, din manșa tur a barajului pentru menținere/promovare în Liga I, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă crede în continuare în salvarea piteștenilor de la retrogradare.
Tehnicianul alb-violet este convins că elevii săi au puterea de a întoarce acest rezultat rușinos. „Un rezultat neașteptat, rușinos pot să spune. Le-a ieșit tot, din păcate. Mai avem un joc și trebuie să facem tot pentru a întoarce acest baraj. Trebuie să știm să ne păstrăm cumpătul. Sunt probleme interne, nu trebuie să le rezolvăm în public. Nu știu dacă sunt jucători cu restanțe financiare, poate doar cei care au mai lipsit de la antrenamente. Nu cred că am venit să spun cine a luat sau cine nu a luat salariul. Greșelile individuale, astea sunt cauzele. Poate și presiunea publicului”.

”Nu veți crede nici că marcăm noi 5 goluri”

Bogdan Vintilă a vorbit despre jocul retur. Optimist, tehnicianul a transmis că FC Argeș are forța de a marca cinci goluri pe teren propriu: ”Săptămâna trecută, în minutul 90, dacă dădea Chindia gol, nu mai eram aici. Hai că mai avem o șansă săptămâna viitoare. Nu pot să vă spun ce îmi reproșez eu acum. Cu suporterii voi discuta personal, vor veni sigur la stadion. Ei știu că se muncește. Azi a fost un accident. Se întâmplă, important e cum vom trece peste ele. Vă venea să credeți că marchează Dinamo 6? Așa nu veți crede nici că marcăm noi 5 goluri. Și o să marcăm!”, a mai declarat Bogdan Vintilă, la flash-interviul de după meci. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.