Primarul Cristian Gentea: ”Rușinea e prea mare”

3

La scurt timp după terminarea partidei, primarul Pitești a vorbit despre înfrângerea la scor suferită de echipa lui Bogdan Argeș Vintilă.
Cristian Gentea a anunțat că primăria va opri finanțarea echipei de fotbal. ”Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt șocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine. Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion. A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a declarat primarul din Pitești, Cristian Gentea, pentru cotidianul ProSport. M.D.

3 COMENTARII

  1. Cristi , spun așa pt.că ne cunoaștem f.b. sunt din Uda .Cu parere de rău spun că tu ești de vină că te-ai înconjurat de niste neica nimeni gen: Alexe, Stanciu,Foamete până când văd că este in Club si Alin Vișan. Scuzmă dar sun in Pitesti o grămadă de foști fotbaliști mult mai pregătiți nu dau nume dar sunt destui.

  2. Gentea, din cate stiu, nu te-a facut ma-ta antrenor sau patron de echipa. Esti doar un politruc ce serveste niste interese. Mai bine le-ai explica pitestenilor cum ai bagat banii publici in prime si salarii la niste desculti si la niste figuranti. Gogule? bani din impozite si taxe platite de prostii din Pitesti (scuze cetatenii Pitestiului). In afara de asta, de ce nu spui despre presiunile facute de Cap de Porc (aka Manzanna) ca sa sifonezi banii publici catre aceasta societate fara viitor? In fine, sper sa retrogradezi si tu la alegeri si sper ca pitestenii sa se sature de ciuma nenorocita care le mananca banii de 20 de ani.

  3. Retrogradăm acest primar și partidul din care vine la următoarele alegeri? Alegem pe cineva care nu construiește stadion cu 100.000.000 EURO într-un oraș sufocat de probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.