Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 3 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8598-Marţi, 3 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Nelu

  Cristi , spun așa pt.că ne cunoaștem f.b. sunt din Uda .Cu parere de rău spun că tu ești de vină că te-ai înconjurat de niste neica nimeni gen: Alexe, Stanciu,Foamete până când văd că este in Club si Alin Vișan. Scuzmă dar sun in Pitesti o grămadă de foști fotbaliști mult mai pregătiți nu dau nume dar sunt destui.

  Reply
 2. 2

  jojo

  Gentea, din cate stiu, nu te-a facut ma-ta antrenor sau patron de echipa. Esti doar un politruc ce serveste niste interese. Mai bine le-ai explica pitestenilor cum ai bagat banii publici in prime si salarii la niste desculti si la niste figuranti. Gogule? bani din impozite si taxe platite de prostii din Pitesti (scuze cetatenii Pitestiului). In afara de asta, de ce nu spui despre presiunile facute de Cap de Porc (aka Manzanna) ca sa sifonezi banii publici catre aceasta societate fara viitor? In fine, sper sa retrogradezi si tu la alegeri si sper ca pitestenii sa se sature de ciuma nenorocita care le mananca banii de 20 de ani.

  Reply
 3. 3

  Dobrin

  Retrogradăm acest primar și partidul din care vine la următoarele alegeri? Alegem pe cineva care nu construiește stadion cu 100.000.000 EURO într-un oraș sufocat de probleme.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .