FC Argeș a cerut retragerea licenței echipei Dinamo!

0

Oficialii grupării din Trivale fac tot posibilul ca FC Argeș sa rămână în LigaI. Cu o zi înaintea meciului retur al barajului de promovare/menținere în Superliga, FC Argeș cerut oficial retragerea licenței pentru Superliga obținută de către adversara Dinamo.

FC Argeș a trimis către Federația Română de Fotbal o solicitare prin care cere retragerea licenței pentru Superliga a clubului Dinamo, motivând prin situația financiară a „câinilor”. Concret, ca un club să primească licența pentru Superliga acesta trebuie să demonstreze că nu mai are datorii restante după data de 31 martie.

De asemenea, argeșenii menționează și faptul că judecătorul sindic nu a aprobat noul plan de reorganizare al clubului din „Ștefan cel Mare” până la data limită pentru solicitarea licenței, adică 30 aprilie.

Clubul piteștean așteaptă un răspuns de la Federația Română de Fotbal în termen de 24 de ore. Ulterior, în cazul unui răspuns negativ, aceștia ar fi dispuși să meargă la TAS.

„În măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală, pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru”, se arată în documentul trimis către FRF, potrivit sursei citate.

În partida tur dintre Dinamo si FC Argeș, disputată pe Arena Națională, bucureștenii s-au impus cu scorul de 6-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.