Muncitor găsit spânzurat în uzina Dacia

1

Descoperire şocantă ieri, în Uzina Dacia-Renault. Un salariat şi-a pus capăt zilelor în spatele unor paleţi. A fost găsit spânzurat de un grilaj. În borseta lui a fost găsit un bilet prin care îşi motiva gestul.
Descoperirea a fost făcută de un muncitor în Departamentul Logistică al Uzinei Mecanică şi Şasiuri Dacia. Marian Gabriel B., un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat. Trupul era atârnat în spatele unor paleţi de un grilaj și nu putea fi observat din hală. Muncitorul care şi-a pus capăt zilelor lucra în schimbul I dar se pare că ieri dimineață s-a dus mai devreme la serviciu.
Descoperirea a fost făcută în jurul orei 7.30. Prima dată au fost chemate cadrele medicale din cadrul uzinei care după ce au constatat decesul au sesizat Poliţia Mioveni şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş. A fost demarată o anchetă. În borseta lui Marian Gabriel B. oamenii legii au găsit un bilet de adio în care omul explica motivul deciziei sale. Se spune că bărbatul a scris că este supărat pe soţie. Deşi nu existau suspiciuni cu privire la deces, fiind vorba de sinucidere, s-a dispus că trupul neînsufleţit să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsie.
Marian Gabriel B. este tatăl a trei copii. M.Sandu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.