Şniţel umplut

0
0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 50 min
• Gata in: 50 min
Ingrediente:
• 600 gr. pulpă de viţel
• 400 ml. lapte pentru sos
• 80 gr. făină pentru sos
• 80 gr. unt pentru sos
• 70 gr. şuncă
• 10 gr. ciuperci uscate
• 30 gr. parmezan ras
• sare, piper alb, oregano
• 3 ouă
• 200 gr. pesmet
• 100 gr. făină
• ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
1. Untul se topeşte la foc mic într-o crăticioară. Se adaugă făina şi se căleşte foarte puţin, apoi se stinge cu laptele, se amestecă în continuu şi se fierbe 10 minute. La final, se adaugă ciupercile înmuiate în prealabil în apă şi şunca feliuţe. Se presară parmezanul, se amestecă şi se ia de pe foc. Se condimentează cu sare, piper şi oregano şi se lasă la răcit.
2. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie în felii subţiri care se bat uşor cu cuţitul de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper şi se prăjesc în ulei încins şi pe o parte şi pe cealaltă. Pe fiecare felie de carne se pune câte o lingură de sos şi se acoperă apoi cu făină, ou şi pesmet. Se lasă puţin deoparte şi se prăjesc într-o tigaie încinsă cu ulei, până capătă o culoare aurie.
3. Se lasă la scurs pe o hârtie absorbantă şi se servesc imediat cu garnitură de legume salate de crudităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.