Femeie pericol public la volan

0

Oprită în trafic pentru un control de rutină, o şoferiţă din Buşteni a dat de necaz. Oamenii legii au constatat că femeia conducea deşi nu avea dreptul şi era băută. Pe numele acesteia a fost întocmit doar penal, în plus a fost amendată.
Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat o femeie de 52 de ani, din Buşteni, județul Prahova, care conducea un autoturism, pe DN 7, în localitatea Drăganu, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Oamenii legii au dus-o pe şoferiţă la sediu acolo unde a fost pusă să sufle şi în etilotest. Surpriză! Nu numai că nu avea permis, dar era şi băută, conducătoarea auto având o concentraţie de alcool de , 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ca urmare a celor constatate, pe numele femeii a fost fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Cum concentraţia de alcool era sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu este considerată infracţiune ci contravenţie, aşa că a primit şi o amendă în valoare de 1.305 lei. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.