Ştiri de la IJP

0

Nereguli depistate de poliţişti şi inspectori RAR
În seara zilei de 16 iunie a.c., în intervalul orar 18:00-21:00, politiștii Biroului Rutier Pitești, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român Argeș, au desfășurat o acțiune în trafic pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor și motocicletelor, anunţă IPJ Argeş. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contraventionale, în valoare de 3.625 de lei, fiind reținute 5 certificate de înmatriculare. Neregulile specifice stării tehnice au fost următoarele: modificări ale sistemului de evacuare: 3; defecțiuni tehnice: 7: anvelope neconforme:2; folii neomologate:1; lumini neomologate:1; noxe: 3.
Vitezoman „ liniştit” de rutieri
Sâmbătă., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat, pe strada Calea Bascovului din Pitești, un bărbat de 27 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Renault,cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h. Gabriel Z. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.
Şoferiţă la volan, cu permisul suspendat
Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie de 32 de ani, din comuna Siliştea, județul Teleorman, care conducea un autoturism, pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Lucica S. s-a ales cu dosar penal şi dacă va fi găsită vinovată riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.