Motociclist mort în accident la Drăganu!

0
0

Un accident, soldat cu moartea unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, a avut loc ieri după-amiază, pe DN 7, în comuna Drăganu. În accident au fost implicate o motocicletă, două autoutilitare şi un autoturism. Motociclistul decedat este cetăţean turc.
Accidentul a avut loc ieri după-amiază, într-o curbă pe DN 7, în localitatea Drăganu. Din primele cercetări ale poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Argeş reiese că accidentul a avut loc după ce motociclistul, un cetăţean turc, în vârstă de 32 de ani, a intrat în curbă cu viteză şi a ajuns pe contrasens. A lovit un autoturism, condus de o şoferiţă, în partea laterală stângă, şi a fost proiectat într-o autoutilitară. Turcul a rămas sub autoutilitară dar, se pare că, motocicleta a lovit o a doua autoutilitară. În urma coliziunii în lanţ, traficul a fost blocat total pe DN 7.
La sosirea echipajelor de intervenţie, motociclistul era în stop cardio-respirator. Din nefericire, echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş nu a putut să facă altceva pentru bărbat decât să constate decesul acestuia. La faţa locului a fost chemat echipajul Serviciului de Medicină Legală Argeş care a transportat trupul neînsufleţit la morgă, pentru autopsia care va stabili cauza morţii. Cercetările la faţa locului au durat aproximativ o oră, timp în care nu s-a circulat în niciun sens.
Astfel, s-au format coloane lungi de maşini pe durata întreruperii circulaţiei. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.