Simone Tempestini a câștigat Raliul Maramureșului

0

Simone Tempestini, campionul național en titre, a câștigat Raliul Maramureșului, etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri Betano, pentru a doua oară în carieră, după succesul din urmă cu doi ani.
Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Porsche 997 RGT) s-a impus cu timpul total de 01 h 12 min 05 sec 3/10, fiind urmat de Sebastian Barbu/Teodor-Gabriel Găină (Skoda Fabia Rally 2 E), la 50 sec 4/10, și de Bogdan Marișca/Sebastian Itu (Skoda Fabia Rally 2), la 55 sec 8/10. Bogdan Marișca s-a impus la edițiile din 2005 și 2007.
Echipajul Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă (Skoda Fabia Rally 2) a încheiat pe poziția a patra, la 58 sec 9/10, iar foștii liderii ai clasamentului CNRB, frații Norbert și Francesca Maior (Peugeot 208 Rally 4), au terminat pe cinci, la 01 min 46 sec 9/10. Tempestini, care anul trecut s-a clasat pe locul secund în Maramureș, este noul lider al clasamentului general al piloților.

A plonjat cu mașina într-o râpă!

Piteștenii Matei Ghiban și Ovidiu Bostan nu au putut termina cursa din Maramureș, fiind nevoiți să abandoneze după ce au ieșit în decor. Acesta nu avea să fie singurul incident nedorit. Organizatorii au raportat încă trei accidente. în timpul unei probe speciale, când un pilot în vârstă de 40 de ani a ieșit în decor și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. Acesta a suferit mai multe răni și a fost transportat la spital. Un alt pilot care concura dintr-un scaun cu rotile a pierdut controlul direcției, dar a reușit să se redreseze și a continuat cursa. Iar un altul a plonjat opt metri într-o râpă. Aceștia au scăpat doar cu răni ușoare. Mașina de raliu a fost scoasă din râpă cu o rampă specială. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.