Cârnați englezești

0
0

Timpi de preparare:
Pentru aluat
• 200 gr. faină albă
• 1/2 pachet praf de copt
• 1 linguriță drojdie
• 1 linguriță sare
• 200 ml lapte
• 2 ouă
Pentru umplutură
• 4 cârnaţi groşi
• 1 lingură ulei
• 1 ceapă
• 2 linguri pătrunjel mărunţit
Mod de preparare:
1. Făina, praful de copt. drojdia şi sarea se frământă cu laptele şi ouăle. Aluatul obţinut se acoperă şi se lasă deoparte 15 minute. Într-o tigaie, se prăjesc cârnaţii la foc mic, pănă încep să se pătrundă.
2. Separat, se amestecă ceapa bine mărunţită cu pătrunjelul. Se unge o tavă cu puţină grăsime şi se toarnă aluatul. Se presară amestecul de ceapă cu pătrunjel şi peste se aşază cârnaţii.
3. În cuptorul încins, se lasă la copt 30 de minute, până când aluatul se rumeneşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.