Master gratuit la Mioveni

0

Absolvenții de facultate cu diplomă de licență care doresc să își continue studiile, pot urma cursuri de master la Mioveni, gratuit. Înscrierile se vor face online până luni 10 iulie. Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică propune tinerilor din Mioveni, pentru cel de-al 13-lea an consecutiv, programul de master Concepție și Managemnt în Productică (n.r. totalitatea echipamentelor informatice utilizate în producția industrială). Taxa de înscriere este de 100 lei. Examenul va avea loc în data de 14 iulie, ora 14.00.
Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică anunţă că CMP este un program de masterat de tip complementar şi este destinat absolvenţilor studiilor de licenţă (3 sau 4 ani), din domeniile: inginerie industrială, economic, inginerie și management. Este adaptat cerinţelor pieţei actuale din România, orientat fiind în special pe implementarea şi utilizarea tehnicilor de management, concepția de produse sau servicii noi şi creşterea performanţelor organizaţionale prin inovare. Pentru această specializare de masterat pot candida absolvenți cu diplomă de licență ai ciclului de studii universitare de licență (conform Legii nr. 288/2004), absolvenți cu diplomă de licență sau echivalentă a studiilor universitare de lungă durată (conform Legii nr. 84/1995, republicată, cu modificările și completările ulterioare), precum și absolvenți cu studii efectuate în străinătate și recunoscute conform normelor legale în vigoare.
În cadrul programului se utilizează baza materială asigurată de departamentul Roboți și Sisteme de Producție din Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică și de facilitățile de cercetare asigurate prin Centrul Naţional de Cercetare a Performanţelor Sistemelor Tehnologice – CNCPST-Optimum. Masteratul este organizat în colaborare cu Academia Oamenilor de Ştiinţă din România – secţia VI Ştiinţe Tehnice, Academia de Studii Economice și cu Centrul de Formare Profesională Continuă din Mioveni-Argeș. Pentru acest program de master sunt eligibili toți candidații cu domiciliul în orașul Mioveni, indiferent de medie și de domeniul de licență! Perioada de înscriere se termină în data de 10 iulie 2023, iar examenul va fi sub forma unui interviu on-line ce va avea loc în data de 14 iulie, ora 14.00. Admiterea se face online, iar actele se vor încarca tot online. Candidatii vor ocupa un loc finanțat de la bugetul de stat, pentru anul universitar 2023-2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.