S-a sinucis ca un samurai!

0

În cursul săptămânii trecute, un bărbat și-a pus capăt zilelor într-un mod cutremurător. Omul și-a făcut harachiri, sfârșind singur în casă și probabil, într-o suferință greu de descris în cuvinte. A fost găsit după ce o rudă i-a alertat pe polițiști spunând că nu mai răspunde la telefon de câteva zile. Imaginile din locuința bărbatului i-a șocat pe oamenii legii.
Florin I., de 44 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, locuia singur. Era cunoscut cu afecțiuni psihice și se spune că nu își lua tratamentul. Mai mult, desi avea contraindicații în acest sens, consuma alcool, în mod frecvent. O rudă plecată din localitate l-a sunat mai multe zile la rând fără să primească răspuns. În cele din urmă, îngrijorată, a sunat la 112. Atunci a fost făcută descoperirea. ” În noaptea de 03 spre 04 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Poienarii de Muscel nu răspunde apelurilor telefonice repetateale cunoscuților. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care l-au găsit pe bărbat, decedat, în locuință. Acesta prezenta o plagă penetrantă la nivelul abdomenului, posibil produsă în urma unui act suicidal. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis IPJ Argeș.
Când oamenii legii au intrat în casă, și-au dat seama că victima era decedată de mai multe zile, având în vedere starea cadavrului. Florin I. avea tricoul ridicat la piept. Pe abdomenul lui se puteau observa mai multe tăieturi, de la încercările repetate de a-și înfige cuțitul în trup. În cele din urmă a reușit să își înfigă cuțitul în abdomen. Oamenii legii au stabilit că este vorba de sinucidere, fiind eliminate suspiciunile din acest caz. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.