Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni și FC Argeș

0

Al doilea cantonament
Gloria Buzău trage tare pentru sezonul următor, în perioada de pregătire. Andrei Prepeliță a stabilit un al doilea cantonament pentru jucători, după cel de la Poiana Brașov, la Mogoşoaia, care a început deja de ieri. Deplasarea către stagiul de pregătire a avut loc la exact trei zile după ce s-a terminat primul. La Mogoșoaia, Gloria Buzău va juca două partide de verificare cel puțin, fiind programate doar cele cu CSM Slatina, la 15 iulie, și CS Dinamo Bucureşti, la 19 iulie, momentan.
Primul succes
Aflată de vineri în stagiul de pregătire de la Tărlungeni, în județul Brașov, CSM Ceahlăul a disputat, luni, al doilea meci amical al verii, în compania formației de Liga 3- ASF Zărnești.Trupa lui Cristian Pustai s-a impus fără emoții, cu scorul de 4-1 (2-0), prin golurile marcate de Neicuțescu, Savu, Tudor și Copoț-Barb, respectiv H. Ilie. Ceahlăul mai jucase în week-end cu CFR Cluj și pierduse, 1-3.
4 transferuri
E o vară activă la nivelul lotului la CS Comunal Șelimbăr care a anunțat patru noi jucători. Sibienii i-au prezentat pe Cătălin Alexe (fundaș, 27 de ani, ex Minaur Baia Mare), Eric Vînău (mijlocaș, 18 ani, împrumutat pentru două sezoane de la Universitatea Cluj) și Raul Rotund (mijlocaș, 18 ani, împrumutat un sezon de la Universitatea Cluj), dar a făcut publică și revenirea lui Radu Crișan (fundaș, 27 de ani), care încheia colaborarea cu CS Comunal Șelimbăr nu mai târziu de luna mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.