Două goluri după pauză

0

CS Mioveni a pierdut miercuri după-amiazp, al doilea amical al acestei veri, 0-2, la CSM Slatina.
Galben-verzii au făcut o primă repriză bună, echilibrul menținându-se până la pauză, în ciuda ocazilor mari ale lui Tincău (singur cu portarul), Guțea (acțiune și șut de la 17 m central, puțin peste). De partea cealaltă, Doman a fost periculos la mijlocul rerpizei, după o acțiune personlă șutând puțin pe lângă vinclu. După pauză și după primele mutări în echipă, CS Mioveni a luat reprede gol, la o greșeală a apărării, Sima fiind învins de Ciocâlteu, cu o reluare din centrul careului, la o centrare de pe dreapta. Argeșenii au forțat, au fost și ei periculoși în câteva rânduri în careu dar gazdele au făcut 2-0, în minutul 73 prin Stănescu cu un lob de la marginea careului, în timp ce Sima a scos și el un balon în situație de unu la unu cu adversarul.
CSM Slatina – CS Mioveni 2-0 (0-0)
Au marcat: Ciocâlteu (47), Stănescu (73)
⚽CSM Slatina (repriza 1): Dincă – Radu, Gherghe, Mondragon, C. Toma – D. Toma, Matei – Rasdan, Doman, Marin – Alexandru. Antrenor: Daniel Oprescu
⚽CSM Slatina (repriza 2): Silveanu – Vlad, Stan, Sălcianu, Pisăru, Danca, Țeghe, Ciocâlteu, Stănescu, Dinu, Mihai.
⚽CS Mioveni: Croitoru (46 Sima) – Tomozei (65 Dică), Raphael Garutti (56 Trașcu), Burnea (46 Șerban), Șerbănică (75 Peștișor) – Toma (65 Militaru), Cărăruș (56 Gogor) – Bolohan (30 Coșereanu, 85 Duțan), Căprescu (46 Căprescu), Guțea (56 Iordache) – Tincău (56 Ivan). Antrenor: Constantin Schumacher. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.