Simona Bucura Oprescu propusă ministru al Muncii

1
0

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, președintele Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din cadrul Camerei Deputaților a fost votată pentru funcția de ministru al Muncii în cadrul Comitetului Politic Național al PSD. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va trimite propunerea la Palatul Cotroceni pentru a fi promulgată de președintele Klaus Iohannis. M.S.
Simona Bucura Oprescu a fost votată cu 74 de voturi pentru și 1 împotrivă. Votul împotrivă a fost dat de un președinte de organizație din tară care a spus că o susține pe Simona Bucura Oprescu doar că are și el o altă propunere pe care o susține. Argeșeanca îl va înlocui pe Marius Budăi, care a demisionat în urma scandalului azilelor de bătrâni. Marcel Ciolacu a anunțat candidatura si urmează să fie audiată in Parlament, de asemenea va fi promulgată de președintele Klaus Iohannis.
În vârstă de 43 de ani, Simona Bucura-Oprescu a absolvit Facultatea de Științe Economice de la Craiova. Are studii postuniversitare la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. De asemenea, are studii postuniversitare absolvite la Colegiul Național de Informații, din cadrul Academiei SRI.Din 2004 până în 2012 a fost consilier județean PSD la Argeș, iar în perioada 2011-2012 a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. Simona Bucura-Oprescu este la al treilea mandat de parlamentar, prima dată fiind aleasă deputată în 2012, pe vremea USL. Potrivit ultimei declarații de avere, Simona Bucura-Oprescu nu are proprietăți. Ea deține un Mercedes GLC achiziționat în 2019 și a investit în titluri de trezorerie. De asemenea, Simona Bucura-Oprescu declară că are două arme de vânătoare cu lunetă, cu o valoare de 6.000 de euro fiecare.
Ea are două credite în valoare totală de aproape 77.000 de lei.
Simona Bucura-Oprescu are în conturi 45.000 de lei și aproape 13.000 de euro. n

1 COMENTARIU

  1. Vai de mine, cu cine stam de vorba!?
    Cu Sfanta Mucenita, pazea!

    ia te uite ce se afiseaza ea prin biserica, in costum popular… si presa publica asa poza caricaturala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.