Dică s-a dus la Craiova

0

Nicolae Dică și-a găsit de luni un nou angajament în Superliga, după ce ultima oară a pregătit pe CS Mioveni.S.M.
Astfel, fostul jucător piteștean va pregăti pe FC U Craiova 1948, formație patronată de Mititelu. „Clubul nostru a ajuns la un acord cu Nicolae Dică pentru preluarea funcției de antrenor principal. Fostul atacant român, în vârstă de 43 ani, a semnat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului și vine alături de George Cotiga, cel care va fi antrenor secund. De-a lungul ultimilor ani, Nicolae Dică a mai fost antrenor la formații din România, cum ar fi: FCSB, FC Argeș și Mioveni” au anunțat oltenii.
Dică va face echipă la Craiova cu George Cotigă, pe care l-a avut secund și la FCSB și CS Mioveni, iar obiectivul este calificarea echipei în Play-off.
Coleg de ”platou” la TV Orange Sport cu Dică, Basarab Panduru a spus despre alegerea piteșteanului: ” „Am văzut că totul s-a întâmplat noaptea Nu mă surprinde. E mai bine pentru el. El e antrenor și se prefăcea că e expert TV. El nu era expert, era un antrenor care își căuta de muncă. Și decât să faci lucrurile în felul ăsta, decât să te chinui, să fii așa și așa, să nu fii expert, mai bine te duci unde ești în largul tău. Are și echipă bună. El s-a dus la Mioveni când părea că nu are șanse. A câștigat primele meciuri, apoi s-a terminat și acolo cu victoriile. S-a încheiat cu demisie, nu demitere. Pentru el, e cel mai bine. Are o presiune și el, dacă vrea să mai antreneze în Liga 1. A antrenat la FCSB, apoi la Mioveni, acum are echipă bună, cred că trebuie să facă ceva. Am încredere în el, cred că o să facă treabă”, a declarat Basarab Panduru la emisiunea „Minutul 91”, moderată de Dan Udrea la Orange Sport. n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.