Ruladă cu brânză şi roşu

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 40 min
• Gata în: 40 min
Ingrediente:
Pentru aluatul de clătite
• 2 ouă
• 6 linguri făină
• 1 ceașcă lapte
• 3-4 linguri ulei
• 1 ceașcă apă minerală
• sare
Pentru umplutură
• 200 gr. brânză vaci
• 200 gr. telemea vacă
• 1 lingură smântână
• 1 lingură mărar
• 20 linguri pastă de roşii
Mod de preparare:
1. Într-un bol se desfac ouăle, se bat bine cu un praf de sare şi cu uleiul. Se toarnă puţin lapte şi apoi se adaugă făina cernută. Se amestecă uşor, să nu se formeze cocoloaşe şi se subţiază aluatul cu apa minerală şi făină.
2. Se unge tigaia cu puţin ulei şi se prăjesc clătitele. După ce s-au prăjit toate, se lasă să se răcească.
3. Între timp se pun într-un bol brânza de vaci, telemeaua de vacă, smântâna, mărarul tocat mărunt şi se amestecă bine.
4. Pasta de brânză se întinde uniform pe fiecare clătită, apoi se întinde pasta de roşii şi se rulează cu atenţie să nu se desfacă. Se lasă câteva minute la frigider şi apoi se taie şi se servesc ornate cu salată verde, busuioc şi felii de roşii. n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.