S-a asfaltat un drum de 4,5 km din Cotmeana

1

Regia Județeană de Drumuri Argeș a finalizat asfaltarea Drumul Județean 704E Bascovele-Ursoaia din comuna Cotmeana. M.D.
Drumul are o lungime de 4,5 k, iar valoarea totală a lucrărilor a fost de 19,6 milioane lei cu TVA, în această sumă intrând, pe lângă execuție, și partea de proiectare și asistență tehnică. Banii provin din bugetul local și dintr-un credit bancar.
Lucrările executate au cuprins și accesul la proprietăți, un zid de sprijin în lungime de 20 de metri, 6 podețe noi plus repararea a alte 16 existente, șanțuri betonate, rigole carosabile și parapet metalic semigreu.

Investiție de 19,6 milioane lei

„Vorbim de investiția modernizare DJ 704 E Ursoaia – Bascovele, în zona de intravilan a comunei Cotmeana. Drumul are o lungime totală de 4,5 km și o valoare a investiției de 19,6 milioane lei cu TVA, cuprinzând lucrări de proiectare, asistență tehnică și execuție. Lucrarea a constat în refacerea fundației prin adaos de material – balast și piatră spartă, două straturi de asfalt, șanțuri betonate pe o lungime de 3 km și jumătate, rigole carosabile pe o lungime de 1,1 km. Avem ziduri de sprijin, gabioane, elemente de siguranță rutieră. Perioada de garanție este de 5 ani” a declarat Alina Nicolau, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.