Veterinarii din Israel, verificare în Argeș!

0

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș a fost gazda unei noi Misiuni de Audit desfășurată în România de către specialiștii medici veterinari israelieni. S.M.
Aceștia au venit în Argeș însoțiți de specialiști medici veterinari din cadrul ANSVSA. În cadrul Misiunii de Audit a fost verificată echivalența controalelor oficiale veterinare privind sănătatea și bunăstarea animalelor desfășurate de către autoritățile competențe locale din cadrul DSVSA județene privind exportul de animale vii- bovine pentru creștere sau sacrificare imediată către Statul Israel.
În urmă auditului efectuat s-a constatat faptul că la nivelul fermelor și centrelor de colectare animale vii- bovine din județul Argeș destinate exportului în Israel se respectă cerințele din Certificatele sanitare veterinare de sănătate agreate de către autoritățile competențe israeliene.
”Mai trebuie spus că de la nivelul centrelor de colectare animale vii- bovine din județul Argeș se desfășoară importante activități de export animale vii- bovine către Statul Israel, în anul 2022 fiind exportate un număr de 8111 capete, iar în cursul anului 2023 un număr de 4958 capete” ne-a declarat directorul DSV Argeș, Sorin Sorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.