România, în sferturile Jocurilor Mondiale Universitare!

0

Cu piteșteanul Tudor Fometescu în echipă, reprezentativa de baschet masculin a României a reușit calificarea în sferturile Jocurilor Mondiale Universitare, competiție care se desfășoară la Chengdu (China).
În ultimul meci al grupei B, tricolorii au învins Africa de Sud, scor 91-33. Deja eliminați din cursa pentru fazele superioare, africanii nu au pus niciun fel de probleme bățetilor noștri, România fiind net superioară la toate capitolele.
De altfel, după asigurarea unei diferențe liniștitoare, tehnicianul Dan Ioan a oferit minute de joc tuturor sportivilor apți de joc dintre cei înscriși pe foaia oficiala. Singurul sportiv care nu a bifat minute pe parchet a fost Ștefan Grasu, ușor accidentat după partida cu Argentina.
Pentru Vulturi au înscris: Colceag 25p 6×3, Cățe 14p, Petrescu 14p, Berceanu 10p, Mandisodza 10p, Tohătan 6p 2×3, Fometescu 5p 1×3, Maticiuc 4p, Stan 2p și Darwiche 1p. În sferturile de finală, România va întâlni puternica selecționata a Braziliei, câștigătoarea Grupei A. Partida se va disputa astăzi, de la ora 10.00, ora României.
„Avem un adversar redutabil din punct de vedere fizic, în primul rând. Se bazează foarte mult pe tehnica individuală și practică un joc rapid, nu neapărat extrem de așezat. Va trebui să ne recuperăm foarte bine și să fim pregătiți pentru o luptă fizică la care nu va trebui doar să răspundem, ci să o câștigăm, să o depășim la nivel de intensitate”, a declarat antrenorul Dan Ioan pentru frbaschet.ro. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.