5 arbitri argeșeni au dat și au trecut testele!

0

Înainte de startul sezonului 2023-2024 din Liga 2, Comisia Centrală a Arbitrilor i-a convocat la Cheile Grădiștei pe oficialii de joc din al doilea eșalon.
Astfel, săptămâna trecută, 24 de ”centrali”, 55 de arbitri asistenți, dar și observatorii de arbitri de la nivelul Ligii 2 au participat la un seminar de vară.
La acțiune, arbitrii au fost testați fizic, toți obținând rezultate bune și fiind declarați apți pentru startul noii ediții de campionat, și au avut de trecut diferite teste teoretice și teste video.
Printre lectori s-a numărat și arbitrul de Liga 1, care se regăsește în clasa Elite la nivel european, Istvan Kovacs, care le-a vorbit colegilor săi despre managementului partidei din punct de vedere al arbitrajului.
Arbitri argeșeni de Liga 2, prezenți la seminar au fost Gheorghiță Bălan, Mihai Ionescu, Lucian Tănase, Nicușor Marin și Marius Naidin. Dintre aceștia, ultimul este arbitru de centru, restul fiind arbitri asistenți. Cei 5 argeșeni au avut și ei caificative foarte bune la probele fizice, iar după ce vor primi și rezultatele de la testele teoretice și video sunt așteptați pe teren la meciurile din eșalonul secund. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.