A plecat cu scârțâit de roți și a rămas pieton!

0

Marți, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat, de 27 de ani, din Căteasca, care conduceau un autoturism, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Pitești, având un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice. Marian I., despre el fiind vorba a accelerat în exces autoturismul pentru a provoca patinarea pneurilor la plecarea de pe loc. Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.
Fără permis după ce nu a acordat prioritate pietonilor
Tot polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, și nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public printr-un loc semnalizat corespunzator. Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 60 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.
Amendat din cauza foliilor de pe geamuri
Un bărbat, de 43 de ani, din Pitești, care avea aplicate folii de culoare închisă pe gemurile laterale față ale autoturismului, folii ce estompează vizibilitatea atât din exterior, cât și din interior, fără a deține omologare în acest sens, a fost depistat marți de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești. Oamenii legii au luat măsura sancționării contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, precum și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.