Debut cu remiză pentru Schumacher!

0
0

Constantin Schumacher a debutat cu o remiză pe banca Mioveniului, într-un meci oficial, galben-verzii terminând la egalitate, 0-0 cu Gloria Buzău, marți seara.
Gazdele au condus în mare parte ostilitățile, au avut mai multe ocazii de a poartă, dar nu au băgat mingea în plasă, partida terminându-se la egalitate. Mioveniul a fost cotată cu șansa a doua în acest joc, iar evoluația a fost una plăcut surprinzătoare. Gloria a avut o șansă bună prin Pervan (10), dintr-o fază fixă în care mingea i-a revenit, dar Croitoru a scos aproape din vinclu, iar până în pauză a mai avut o ocazie prin Cristian Dumitru (43), care l-a luat la țintă din 7 metri pe portar.
De partea cealaltă Luca Tincău a avut cea mai mare ocazie de gol în prima repriză, pentru CS Mioveni, în minutul 34, când mingea a trecut de portarul Greab, dar a ricoșat peste transversală. Înainte de aceasta Herea a finalizat frumos (min 18) de la 17 m central cu un șut din prima prins de portar, iar Căprescu (min 20) a tras de la 20 m puțin pe lângă, iar în minutul 35 Cărăruș a șutat peste de la 25 m din lovitură liberă.
În partea a doua, jocul a fost mult mai închis și nespectaculos. În minutul 76 Trașcu a tras din prima peste, de la 18 m, apoi Coșereanu (82) a avut un șut bun din careu pe lângă vinclu, iar Herea (89) putea înscrie și el cu capul după o centrare bună a lui Bolohan.
Pentru Gloria, Pervan (90+2) a prins un șut puternic din fața careului, dar un fundaș a deviat salvator. CS Mioveni s-a ales doar cu un punct din acest meci și a arătat că practică un fotbal bun, iar cu câteva întăriri în ofensivă nu ar avea deloc emoții cu îndeplinirea obiectivului. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.