Derby-ul FC Argeș – CS Mioveni, mutat luni!

0

FRF și telviziunirle au mutat partida FC Argeș – CS Mioveni, programată inițiat pentru marți 15 august la ora 21:00. Astfel, derby-ul local se va juca cu o zi mai devreme, luni, 14 august, de la ora 17:30. De asemenea, partida va fi televizată de Digi Sport și Prima Sport. Cele două echipe abordeazaă acest joc după ce în prima etapă ambele au remizat alb, FC Argeș la Viitorul Pandurii iar Mioveniul acasă, cu Buzău.
Vlădoiu, cu Prepeliță la Buzău
Gloria Buzău este pe cale să numească un nou președinte, după ce la începutul lunii august s-a despărțit de Auraș Brașoveanu.
În cărți pentru a fi numit este Jean Vlădoiu, care ar veni, dacă mutarea se va face, cu siguranță, și în urma unui cuvânt important pe care îl are de spus și antrenorul Andrei Prepeliță. Andrei Prepeliță și Jean Vlădoiu au lucrat și la Campionii FC Argeș împreună în trecut, fiind chiar ultimele lor contracte în fotbalul românesc înainte ca Prepeliță să semneze cu buzoienii, iar Vlădoiu să fie, iată, acum luat în calcul pentru postul de președinte.
Conform DigiSport, Jean Vlădoiu este în negocieri avansate cu Gloria Buzău, iar mutarea va fi anunțată oficial dacă nu se va întâmpla ceva ieșit din comun în următoarele zile. Ar fi a doua experiență pentru cuplul Vlădoiu-Prepeliță, care a fost lăudat pentru cele întâmplate la Campionii FC Argeș, alături de care au bifat și prezența în play-off-ul SuperLigii în sezonul 2021/2022. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.