Derby județean la Liga a II-a

0
  • FC Argeș – CS Mioveni, luni, ora 17.30, Digi Sport, Prima Sport

FC Argeș și CS Mioveni se vor întâlni luni, de la ora 17.30, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, în derby-ul local. Confruntarea dintre cele două echipe argeșene contează pentru runda cu numărul 2 din liga secundă și este așteptată cu mare interes de microbiștii argeșeni.
Ambele echipe au început sezonul cu două remize albe, FC Argeș terminând la egalitate, 0-0, în deplasarea de la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii , în timp ce Mioveniul a înregistrat același scor, în disputa de pe propriul teren, cu Gloria Buzău.
Alexandru Pelici, antrenorul echipei FC Argeș, nu concepe decât victoria în partida cu galben-verzii: ”Ne aflăm în fața unui derby al Argeșului. Știm ce înseamnă acest meci, orice derby naște orgolii mari și ambiții pe măsură. Ne dorim foarte mult să câștigăm acest joc și vom face tot ce depinde de noi pentru a reuși. Toți jucătorii sunt apți, mai puțin Tofan care a avut ceva probleme medicale după jocul de la Pandurii. Sperăm să începem cu cel mai bun 11 – ce pe care îl putem alinia. Sperăm să corectăm greșelile de la Târgu Jiu și să câștigăm cele trei puncte. Am văzut jocul Mioveniului cu Buzăul, au făcut un meci foarte bun, îi felicit pentru rezultat. Cu aceeași determinare vor juca și împotriva noastră și sper ca noi să răspundem cu aceeași măsură”.

Andrei Panait: ”Suporterii noștri vor să vadă o atitudine bună”

Și mijlocașul Andrei Panait este optimist înaintea acestui derby local. Fotbalistul piteștean a îmbrăcat tricoul ambelor echipe și știe foarte bine ce înseamnă un asemenea meci: ”Cu siguranță, ne dorim ca de la meci la meci să creștem. Avem un scop bine definit și vrem ca la fiecare meci să luăm cele trei puncte. Suporterii vor să vadă o atitudine bună, chiar dacă mai greșim o pasă. Am fost la meciul lor cu Buzăul, am văzut o echipă agresivă, cu determinare, o echipă frumoasă care dă totul pe teren. Motivația suplimentară nu cred că își mai are rostul, știm la ce club jucăm, știm ce obiectiv avem. Indiferent de adversar, trebuie să intrăm determinați, concentrați și să dăm 100%”.  M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.