Alege de la Alexiana Group ușa de garaj secțională, sigură și trainică

0

Ce ușă de  garaj alegi? O singură alegere poate însemna un cumul de avantaje. Despre acest lucru te invităm să descoperi în rândurile ce urmează.

Uși de garaj secționale de la Alexiana Group

În timp ce unii sunt foarte atenți la partea estetică a ușii de garaj, alții sunt mai minuțioși în căutări și vor pune accent pe închidere sau izolarea fonică și termică. Poate o ușă de garaj să includă toate avantajele? Desigur, dacă alegerea va fi una din portofoliul de la Alexiana Group – un furnizor al nișei care prezintă oferta sa unică publicului larg implicit în pagina oficială Alexiana.ro.

Ce este diferit aici? De la calitatea ușilor de garaj la beneficiile de client. Să aflăm despre acestea rând pe rând!

În ceea ce privește calitatea ușilor de garaj, aceasta este dovedită și de garanțiile incluse. Ușile de garaj secționale sunt realizate din oțel galvanizat, panou tip sandwich, umplut cu spumă poliuretanică. Așadar nu este o simplă casetă din oțel, ci una blindată, securizată cu strat de material ce asigură izolarea fonică și termică.

Mai mult decât atât, furnizorul specifică că poți ajunge până la 11 ani de garanție. Asta în condițiile în care din doi în doi ani faci reviziile necesare. Prima dintre acestea este gratuită. Un an extra de garanție îl obții dacă te înregistrezi online. Crezi că există un alt furnizor de nișă care îți poate oferi acest tip de avantaj?

Ușa de garaj secțională, potrivită chiar și în cazul garajelor mici

Atunci când este proiectat garajul uneori sunt compromisuri făcute, în funcție de suprafața disponibilă. Chiar și așa, la un garaj mic, mai degrabă folosit pentru depozitare, ușile secționale sunt potrivite. Sunt construcții practice, care optimizează exploatarea spațiului disponibil, nefiind necesar loc liber pentru deschiderea în sine a ușii. În fond, acest tip de ușă nu se deschide clasic, ci va fi poziționată paralel cu solul.

Dimensional și cromatic pot fi alese după preferințe, nu sunt standard. Asta face ca ușa de garaj secțională comandată de la Alexiana Group să fie și mai apreciată. Pentru cei interesați de oferta personalizată pot face calculele specifice simple din pagina oficială, la categoria dedicată calculatorului. Soluțiile tehnice sunt gratuite, măsurătorile, dar și transportul. Cât despre montaj, acesta poate fi asigurat de echipa special dedicată.

Din rațiuni practice, vei aprecia să poți colabora cu cei care îți pun la dispozițiile toate serviciile necesare. Post vânzare ai mentenanță și service și o parte din intervenții sunt acoperite de garanții.

Deschiderea ușii de garaj, la o apăsare de buton distanță

Desigur că ușile de garaj secționale de la Alexiana Group sunt aliniate tendințelor actuale. Includ sistem modern de deschidere/închidere, cu acționare simplă prin telecomandă sau chiar din telefon, cu aplicație dedicată.

În funcție de specificul locului, de modul de utilizare al garajului și de preferințele fiecăruia, ușa secțională poate avea și dotări suplimentare, ramă colorată, ușă pietonală integrată. Pentru cei care doresc să depășească stadiul de simplă dotare a unui garaj există și gama de vârf, reprezentată de ușile secționale personalizate.

Pentru siguranță și confort, alege ce e mai bun! Cere oferta din pagină oficială.

Contact:

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222