Iris Muscalu, noua campioană de juniori la rallycross!

0

Etapa a 5-a din cadrul Campionatului Naţional de Rallycross, desfăşurată pe noul circuit de la Schitu Goleşti, a fost una spectaculoasă, argeșeanca Iris Muscalu devenind noua campioană la Clasa Juniori 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului.
Organizată de ACS RB Racing, sub autoritatea FRAS, Cupa “La Heleşteu” a reunit la start 27 de piloţi determinaţi să-și arate aptitudinile şi stăpânirea de sine. După trei sesiuni de calificări, presărate cu multe evenimente neprevăzu-te, acroşări, răsturnări spectaculoase și depășiri la limită, sportivii care au avut nervii mai tari, dar şi material de concurs mai rezistent s-au încununat cu succes.
Una dintre cele mai disputate finale a fost cea de la Clasa Juniori 1, unde triumfătoare a ieşit Iris Muscalu, care a devenit, astfel, campioană naţională înainte cu o etapă de finalul sezonului. Iris a fost secondată de mezinul clubu-lui RB Racing, Rareş Solomon, care după doar câteva curse în rallycross a prins al doilea său podium de etapă.
La Clasa Juniori 2, liderul clasamentului Rareş Şain a fost trădat de motorul maşinii în ultima sesiune de calificări și a terminat această etapă pe locul 4. Un alt sportiv de la RB Racing, Mircea Şerbănescu, a prins ultima treaptă a podiumului, la clasa H1, iar multiplul campion Gheorghe Ticuţă a dominat autoritar clasa H3, câştigând de o mani-eră incontestabilă.
Primii 3 clasați în cadrul Cupei “La Heleșteu“:
Clasa Juniori 1: Locul 1: Iris Muscalu, Locul 2: Rareș Solomon, Locul 3: Ionuț Pencu
Clasa Juniori 2: Locul 1: Andrei Prodănel, Locul 2: Răzvan Bucura, Locul 3: Victor Șerban
Clasa H1: Locul 1: Alexandru Brescan, Locul 2: Ion Apostol, Locul 3: Mihai Serbănescu
Clasa H2: Locul 1: Mihai Pelmuș, Locul 2: Tudor Ioniță, Locul 3: Robert Boncescu
Clasa H3: Locul 1: Gheorghe Ticuță, Locul 2: Alexandru Gheorghe, Locul 3: Marius Cîndescu
Clasa H4: Locul 1: Marian Țene, Locul 2: Gabriel Marin, Locul 3: Lucian Ispas
Echipe: Locul 1: RB Racing, Locul 2: Alex Rally Speed, Locul 3: Anto Rally Team n
Ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Rallycross este programată la Micești, în perioada 2-3 septembrie. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.