Găsit inconștient în uzina Dacia

0

Un muncitor, angajat la o firmă care prestează servicii de curățenie pentru uzina Dacia Renault, a ajuns în stare gravă la un spital din București după ce ieri dimineață, a fost găsit căzut, în stare de inconștiență în interiorul uzinei. Omul a fost dus la Spitalul Mioveni și a fost transferat în Capitală cu un elicopter SMURD.
Ieri dimineață, la ora 7.00, Florin V., de 52 de ani, din Mioveni, angajat la o firmă care prestează servicii de curățenie pentru uzina Dacia-Renault, a fost găsit prăbușit pe pardoseală, în interior. Bărbatul lucra în schimbul de dimineață și era conductorul unei mașini care face curățenie. Abia intrase în tură. Nu există niciun martor care să fi văzut ce s-a întâmplat. La examinarea trupului s-a observant că avea un traumatism cranio cerebral despre care se crede că a fost provocat din timpul căderii. A fost transportat cu ambulanța privată a uzinei la Spitalul Orășenesc Mioveni. Acolo a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe. Era în comă. După ce i s-a evaluat starea și a fost stabilizat, a fost solicitat un elicopter SMURD care să-l transporte de urgență la un spital din București.
Aparatul de zbor l-a preluat pe Florin V. de pe stadionul din Mioveni și a fost dus la Institutul Național de Boli Cerebrovasculare din București. Este posibil să fi suferit un accident vascular cerebral. M.Sandu Foto: argeș-stiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.